Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Az itt látható villák mindegyik hajótípushoz megrendelhetőek és felszerelhetőek. További képek megtekinthetőek a Fotóalbum / Villák és egyéb kiegészítők alatt.

 

Hagyományos 3 ágú villák:

Alumíniumból készült, 3 részes villák (2 merőleges villaszár és 1 döntött szár), melyek megtalálhatóak az olasz és német hajók többségén is. A villa lehetővé tesz legalább 30mm magasság, valamint 30mm fesztáv kiegyenlítést villánként. Ez az általános villa típusunk. A dőlésszög külön-külön állítható mindkét oldalon a tulipánokon.

 

Kép

Alumínium vihar villák:

 

Alumíniumból készült, kompatibilis a hasonló típusú európai hajókkal. Kiváló anyagból készült, belül üreges, jó minőségű hegesztéssel az illesztéseknél. Felszerelhetőek váltott, illetve páros evezős hajókra is. Segítségével súlyt spórolhatunk és előnyt jelent a viharos, hullámos vízen. Lehetőség van legalább 30mm magasság, illetve 30mm fesztáv kiegyenlítésére oldalanként. A villa a hajó orra és fara felé is állítható segítve a balansz megtalálását. A dőlésszög külön-külön állítható minden villám a tulipánokon.

  Kép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

További képek a villákról megtekinthetőek:

 

A mappában található képek előnézete Villák és egyéb kiegészítők