Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

 Kép

Minden Swift hajó héja a Fisa által kipróbált és tesztelt hajótesteken alapul mind az egyesek, a kettesek és a négyesek esetében.

 

Hajóformáink:

A legfontosabb kérdések a hajó vásárlása esetén az ideális forma és a megfelelő súlyú legénység részére épített hajó kiválasztása. Ahhoz, hogy a lehető legnagyobb sebességet és siklást érjünk el a vízen ,szükséges a megfelelő méretű hajó kiválasztása. 

Ahhoz, hogy mindeki megtalálja a hozzá illő legmegfelelőbb hajót, segít a KépSwift Racing által kínált 21 különböző hajóforma: 7 forma az egyesek estén, 6 forma a kettesek esetén, 5 forma a négyesek esetén és 3 forma a nyolcasok esetén.

Minden formánk már kipróbált és sokat futott design-on alapul, bizonyított eredményekkel, ide értve a FISA által használt formákat is.

Amennyiben hajóformáink felől érdeklődik, kérjük vegye fel velünk a Kapcsolatot.

 

 

Cox pozíció:Kép

Minden 8-asunk hátul töltős, megfelelve a FISA verseny előírásainak. A 4-eseink igény szerint elől vagy hátul töltős cox pozícióval rendelhetőek.

 

 

Az egyes típusok súlya:

Bármely hajónk súlya függ a hajó típusától (Elite Carbon, Elite, Club A, stb.), a villa típusától is, valamint az evezősök súlya nyomán a hajó méretétől is. Hajóink súlyát garantáljuk, ezzel kapcsolatos igényét kérjük jelezze a megrendeléskor.


Hajóink metszete:

Minden 8-asunk 2 részre szedhető, megfelelve a FISA verseny előírásainak. Extra igény esetén bármely más hajónkat le tudjuk gyártani 2 részre szedhető módozatban, megkönnyítve ezzel a szállítást, azonban ez súlynövekedést eredményez a hajónál (1-eseknél és 2-eseknél kb. 1 kg-ot, míg a 4-eseknél kb. 2 kg-ot.)

Alapesetben 8-asainkál a szekció választható a 4-es és 5-ös beülő, vagy a 6-os és 7-es beülők között, míg 4-esek esetében a 2-es és 3-as beülő, vagy a vezérevezős mögött.